Jokunen viikko sitten teimme Miehen kanssa päivämatkan Tallinnaan. Tarkoitus oli siis hamstrata joululahjoja varten ja ihan omaksi iloksi virolaista villaa. Vaan toisin kävi. Matkalle kyllä päästiin, ja loppupeleissa reissu oli ihan kiva, vaan alku oli karmea. Allekirjoittaneella oli aivan järkyttävä krapula edellisillan saunaillan jäljiltä.

Reissua emme siis ehtineet suunnitella yhtään. Muutaman lankaa myyvän liikeen löysimme, mutta emme niistäkään tehneet (tai minä tehnyt) huikeita löytöjä. Mutta tämmöiset kuitenkin tarttuivat mukaan:

1039385.jpg

Vyyhti liukuvärjättyä villalankaa (228g) ja kerä hahtuvaa (115g). Nämä värit vaan miellyttivät silmääni. Langat on siis ostettu Tallinnan Vanhassa Kaupungissa olevasta myymälästä. Liike sijaitsi torin(??) reunustalla. Koska kuvittelin, että lankaa saisi about joka paikasta, en ostanut enempää. Hintaa näille kahdelle langalle tuli 10€. Ei siis mitään huikean edullista, mutta pääasia että edes jotain saatiin, kun tuo langanhakureissu oli se päätapahtuma :)

Hahtuvasta tullee Pikku-Rinsessalle huovutetut töppöset. Liukuvärjätty villa taas muotoutune mahdollisesti kolmiohuiviksi. Katsotaan nyt.