**Varoitus** Tämä postaus sisältää siivotonta kieltä ja jyrkkiä mielipiteitä. Herkkämieliset (äidit) älköön lukeko tämän pidemmälle.

Kotivinkki esitteli ainakin minulle uuden termin, namimamit. Termillä tarkoitetaan äitejä, jotka pukeutuvat trendikkäästi ja pukevat lapsensa viimeisimmän muodin mukaan. Namimamit eivät jää kotiin lasten kanssa, vaan harrastavat ja työskentelevät jotakuinkin entiseen tapaan. Ja nämä namimamit ovat siis ilmeisesti kirosana muiden äitien keskuudessa. Lapsettomana luin juttua ihan huuli pyöreänä. Onko siis niin että maailmassa ainoa kunnollinen ja hyvä äiti on sellainen, joka kulkee lökäverkkareissa meikkaamattomana ja hiukset kampaamattomana ympäriinsä? Jos hitto vieköön käytät muodikkaita vaatteita ja käyt töissä, olet automaattisesti huono äiti. K Ä S I T T Ä M Ä T Ö N T Ä! Okei, kärjistän tilannetta tietoisesti, varmasti on olemassa äitejä jotka sijoittuvat tuohon väliin, mutta eihän se sitten taas olisi bloggaamisen arvoista ;)

Minusta ei siis ikinä voi tulla hyvää äitiä. Terkkuja vaan Veelle, jos satut lukemaan tätä. Olit kuin olitkin oikeassa. Voi sitä lapsiparkaa, joka joutuu tällaisesta äidistä kärsimään, joka laittaa lähikauppareissullekin nättiä päälle ja meikkaa. Matkaa on about 50m. En todellakaan aio jäädä kotiäidiksi, jos siis koskaan niitä lapsia saan (ja lapsiparkojen kannalta olisi ilmeisen hyvä, jos onnistuvat jonkun muun lapseksi pääsemään). Aion jatkossakin pistää käsittämättömiä määriä rahaa merkkimeikkeihin, itseni hemmotteluun ja törsään estoitta rahaa lapsen hienoihin vaatteisiin. Ja matkustan ympäri maailmaa. Hitto vieköön, onhan sillä lapsella isäkin, joka siitä voi huolehtia. Kyllä minun isäni on minusta huolehtinut ihan vauvasta saakka siinä missä äitikin. No joo.. tällä diagnoosilla en tietty ole ihan paras esimerkki :D

Nainen on naiselle edelleen susi. Jos elät itsenäistä, terveen itsekästä elämää, olet huono äiti/nainen. Jos taas olet kotona ja huolehtdit kodista, lapsista ja miehistä, olet säälittävä kynnysmatto. Ole tässä sitten täysipäinen.. Jaa niin tosiaan..