Tässä nyt on ollut kaikenlaista, joten bloggaaminen on jäänyt vähemmälle. Samoin kuin neulominen. Sen sijaan olen lukenut, Linnan Täällä Pohjantähden alla -kirjaa, joka alkukankeudesta selvittyään onkin ihan hyvä kirja.

Posti kiikutti kaikesta huolimatta tällä viikolla minullekin uuden Novitan. Ja herttinen miten ihania lankoja kevät/kesä kaudelle onkaan keksitty! Uuden Jättiraidan värit ovat ihanat! Lankaa on pakko saada jemmaan, vaikka sitten Mieheltä salaa. 

Huopasesta tehty laukku pääsee ehdottomasti tehtävien listalle. Kunhan siis ennen sitä neulon kaksi paria tilaussukkia ja yhdet lahjasukat. Ja Fifikin olisi varmaan syytä saada jossain kohtaa valmiiksi, kun se on nyt yli puoli vuotta roikkunut puikoilla. Ja iki-ihanasta Norosta lapaset ihan itselle. Näiden lisäksi kaveripiiriin odotetaan useampaakin lasta, pikkuisille löysin aivan ihanan ohjeen muistaakseni Modasta. Mutta tästä ei sen enempää. Enkä siis rakkaat ystävät edes lupaa mitään :)

Euromarketista käväisin ostamassa tarjouslankaa, kaksi kerää seiskaveikkaa (2,90) ja kerän valkoista Nallea (3,90), joka olisi tarkoitus värjätä Kool Aidilla. Niitäkin kun on jossain jemmassa melko monta pussia. Suurin koolailuinto taitaa olla takana päin, mutta koska minulle niitä Amerikasta saakka toimitettiin, niin on varmaan syytä niitä kokeillakin.

Eilen tosiaan otin puikot pitkän tauon jälkeen käteen. Ja sukan vartta syntyi useampia senttejä, että eiköhän se tästä taas lähde.