Meni sitten maku aamupalasta, kun samalla luin päivän lehteä. Siinä uutisoitiin miten äiti oli parittanut pienet lapsensa avomiehelleen (ei lasten isä) ja muutamalle netistä bongaamalleen äijälle ryhmäseksiä varten. Hyi saatana. Lapset olivat tekohetkellä (tätä siis jatkui neljä vuotta!) 1-4 ja 4-8 vuotiaita.

Minähän en usko kuolemantuomioihin. Mielestäni silloin syyllinen pääsee ns. liian helpolla. Parempi vaihtoehto on loppuikä linnassa ilman mahdollisuutta päästä ikinä pois. Mutta, näin äiti-ihmisenä nuo saatanan pedofiilit voisin kyllä vaikka tappaa, tai ainakin kuohita ihan paljain käsin ja mielelläni. Hyi helvetti, yksivuotiashan on ihan vauva! Jumaliste jos joku meidän pojalle tekis jotain tollasta, niin se olis nirri pois ihan samantein. Ihan sama vaikka itse siitä vankilaan joutuisinkin.

Uutisen mukaan miehet saivat ankarat tuomiot, 8-9 vuotta, äiti 7 vuotta ehdotonta vankeutta. Kaikki nämä paskiaiset siis pääsevät vapaaksi ennen kuin nämä hyväksikäytetyt lapset ovat edes  täysi-ikäisiä. Ja minkälainen äiti antaa äijäköörin raiskata omat lapsensa, kun itse katselee tyynesti vieressä? Ei välitä edes siitä, että lapset itkevät kipuaan. Jestas, jos meillä Janne kolauttaa päänsä johonkin (ja tätä tapahtuu vähintään kerran päivässä) ja itkee kipuaan, niin tuntuu kun omaa sydäntä revittäis pihalle. Niin paljon se pienen kipu ainakin minuun sattuu. Ja tuo 9 vuottakin on ihan naurettava tuomio, kun nämä paskiaiset ovat pilanneet kahden lapsen elämän. Niitä traumoja kun uhrit kantavat mukanaan loppuelämänsä.

Meidän lehtemme ei julkaise tekijöiden nimiä alaikäisiä lapsia suojellakseen. Takana on toki hyvä ajatus, mutta samalla suojan saavat nämä pedofiilitkin. Tässä asiassa olen Jenkkilän mallin kannalla, että pedofiilien nimet, kuvat ja osoitteet julkaistaan netissä, niin vanhemmat tietävät lapsiinsa kohdistuvat uhat näiden ihmisten taholta. Sori vaan, mutta niin paljoa en usko ihmisten perimmäiseen hyvyyteen, että näiden sairaiden ihmisten uskoisin koskaan ihan oikeasti parantuvan.

Ja enkä muuten ymmärrä sitäkään miten nämä juoppojen ja pedofiilien hyysääjät vetoavat näiden henkilöiden olevan sairaita. No juu, ovat varmaan, mutta molempiin sairauksiin on olemassa lääkkeitä ja hoitoja. Jos joku pedofiili kieltäytyy hoidosta, joka hänet pitää pois pikkulasten kimpusta, niin loppuiän voi minun puolestani viettää sitten vankilassa. Miten voi lapsenraiskaajan oikeus muka missään päin maailmaa nousta suuremmaksi kuin lasten oikeudet?

Ja pahoittelen huonoa kielenkäyttöäni. En yleensä hirveästi kiroile, mutta tämä juttu vaan on niin kuvottava, että en tässä tuohtumuksessani keksi korvaavia synonyymeja noille rumille sanoille.

Nyt pomppii verenpaine niin korkealle, että lienee paras lähteä harjoittamaan shoppailuterapiaa.

Ja Enkeli, pistätkö vaikka sähköpostiosoitteesi kommentoidessasi, jotta voin olla yhteydessä tuosta arpajaisvoiton postituksesta.