Alati nousevasta bensan hinnasta huolimatta päätimme sitten Miehen kanssa lähteä reissuun. Pitäähän sitä kai lomalla jossain käydäkin. Ihan kuin kolme reissua Hämeenlinnaan ei olisi tarpeeksi... Itä-Suomen kierros jää tältä kesältä tekemättä, vaikka sitäkin tässä ehdittiin suunnittelemaan jossain kohtaa, en vaan jaksa ajella niin pitkiä matkoja enää.

Iltapäivästä neuvolan jälkeen Elpparin nokka suunnataan kohti Turkua, jossa viivymme yhden yön. Sitten Paraisten kautta Halikkoon ja edelleen Saloon. Parisen yötä reissussa olisi tarkoitus olla näin ensihätään, mutta katsotaan mihin sitten loppupeleissä päädymme. Allekirjoittaneen tila ja vointi kun ratkaisevat aika paljon.. Turussa on tarkoituksena lopultakin käydä Turun linnassa. Olen siis vuosien varrella Turussa viettänyt kavereiden kanssa aikaa aika lailla, mutta koskaan en ole linnaan saakka päässyt. Muuten reissu siis tehdään fiiliksen mukaan.

Muuten loma on mennyt mukavanlaisesti. Ollaan laitettu tosiaan urakalla kotia kuntoon ja ihan vaan oltu. Kerrankin olen osannut viettää lomaa ilman minuuttiaikataulua. Aamulla nukutaan siihen saakka kun nukuttaa, ja illalla valvotaan jos valvotuttaa. Sateettomina päivinä aika on mennyt ulkona, sadepäivät ollaan raivattu huushollia. Loma minun makuuni, vaikka Mies ehkä enemmän aktiviteetteja vaatisikin saadakseen ylimääräisen energiansa kulumaan..

Ensi viikon perjantaina olisi edessä töihin paluu. Kokonaista 7 päivää töitä ennen äitiysloman alkua. Jokainen tuntemani ihminen kyselee vuorollaan, että aionko ihan oikeasti mennä töihin, mutta en näe mitääns syytä olla menemättäkään, jos vointi jatkuu näin hyvänä. Mutta, nyt tarvinnee mennä pakkaamaan, jotta päästään ajoissa tien päälle. Aurinkoista loppuviikkoa kaikille tasapuolisesti!