Juuri kun pääsimme Miehen kanssa kaikille kehumasta miten meidän poika nukkuu yöt hyvin, niin se hyvin nukkuminen loppui kuin seinään. Tai siis päivät meillä nukutaan loistavasti, mutta öisin herätään 2,5 tunnin välein. Syömään. ja viideltä sitten herätään ihan kunnolla. Kai tuolla pojalla sitten on nälkä, kun mikään muu ei sitä rauhoita kun tissi suussa. Voin kertoa, että hermo on mennä, kun ei saa nukuttua juuri yhtään. Öiset hetket eivät tosiaankaan näytä parasta puoltani lapsipololle. Miehellekin tulee tiuskittua yön tunteina ihan turhasta.

Ja kun poika on valvonut miltei yhtäsoittoa viidestä saakka, muutamaa lyhyttä torkahdusta lukuunottamatta, nukkuu se nyt kuin murmeli. Ja arvatkaa vaan väsyttääkö itseä enää yhtään? Aivan oikein, ei tippaakaan.

Lisämaitoakin olen joutunut antamaan kuluneen vuorokauden aikana kolmesti, kun tuntuu että tissistä ei vaan riitä. Tiedän että maitoa tulee lisää kun vaan imettää, mutta ei se sillä hetkellä lämmitä kun lapsi huutaa nälkäänsä eikä saa tissistä tarpeeksi. Toivon mukaan tänään päästään taas silläkin saralla ruotuun ja selvitään ilman lisiä. Ja se Nan muuten vaikuttaisi sopivan Votelle paremmin. Ihan normaalia pulauttelua on lisämaitokertojen jälkeen ollut, ei enää sitä oksennusta, jonka tutteli sai aikaan.

Mutta, josko sitä koittais hiema torkahtaa nyt kun tuo lapsikin nukkuu..