Meillä on nyt tuon nukkumisen suhteen tullut parina viime yönä hieman takapakkia. Viiden ja puolen tunnen unien sijaan nukutaan 1-1,5h vähemmän. Varmaan tässä pikkuhiljaa taas lipsutaan siihen kerran tunnissa syöttöihin.. Huoh. Mies murisee taas jos lapsi karjuu yöaikaan. Ja kun unet kuitenkin ovat sitä neljää tuntia / laaki, niin en jaksa alkaa riitelemään.

Olo on itsellä jotenkin nuuppa. Univelka varmaan painaa päälle nyt tosissaan, vaikka nuo n. 8h yöunet ovat tehneet enemmän kuin hyvää. Olis kiva kun pääsis pois näistä kotiympyröistä. Huomenna tosin pääsen kylään kaverini luokse, vaikka Janne on mukaan otettavakin.

Eilen saimme huuto.netistä tilaamani Tiny Loven mobilen, joka soittaa klassista musiikkia. Hintaa oli 27e + postikulut. Huikea säästö, kun uutena nuo maksavat 65e. Lisäksi ostimme uuden keittiön pöydn, joka on melkein liian suuri keittiöömme. Vanha pöytä oli tosin niin pieni, että menee varmaan tovi ennen kuin uuteen tottuu. Mutta eipä meille tämän ihmeempää. Ankea yhteenveto, mutta eipä tuo olokaan ole sen häävimpi.