Olen ymmärtänyt, että blogimaailmassa on yleistymässä kirjoittajien sponsorointi yritysmaailman taholta. Yritykset maksavat, jotta suositussa blogissa mainittaisiin heidän tuotteitaan. Yleensä kai nämä sponsoroitavat blogit ovat leivonta/ruokablogeja tai muotiblogeja.

Rupesin sit töihintulomatkalla miettimään, et miksei tämmösille käsityö/nais/lapsi/paljon muuta -blogille sitten löydy sponsoreita. No eihän tämä blogi nyt yllä millään suosituimpien blogien kävijämääriin, mutta kyllä täälläkin tilastojen mukaan käy päivässä 20-70 ihmistä. Et onhan toi määrä kuitenkin ihan kiva. Kun suhteuttaa määrän vaikkapa omaan kaveripiiriinsä.

Ja minkäslaiset firmat olis sitten hyviä sponsoreita tällaiselle  blogille? Kaikki suklaata valmistavat. Paitsi et tässä sokerilakossa ei sitä tule niin paljon syötyä, mut kyllä meillä Mies ja lapset mielellään laittais suut makiaksi suklaalla. Vaippafirmat luonnollisesti. Jos Libero/Pampers/Muumivaippojen edustajat laittais meille vaikka pari pakettia kuukaudessa vaippoja, niin kyllä minä mieluusti voisin vaipat mainita kerran kuukaudessa. Ja tietty lankakaupat ja lankoja valmistavat yritykset. Olen hehkuttanut täällä ainakin Austermann Stepiä, TeeTeen Primaveraa ja Novitakin on pääsääntöisesti saanut kehuja. Ja toki kaikki leivontatuotteet olis tervetulleita. Koska huolimatta siitä, että sen puolen tuotoksia en ole täällä ihan hirveesti esitellyt, tykkään leipomisesta, ja oishan se kivaa kun olis viimeisten trendien mukaiset leivontatyökalut. Lapsiperheessä luonnollisesti pestään paljon pyykkiä, joten olisin oivallinen kohde pyykinpesupulverivalmistajille. Meillä pestään viikossa ainakin 5 koneellista pyykkiä, joten pesuainetta kuluu. Niinikään perheessämme menee käsittämättömiä määriä perunoita, puuroa ja ruokamakkaroita. Perheen esikoinen olis kyllä haltioissaan, mikäli joku makkarafirma lähettäis meille säännöllisin väliajoin paketillisen makkaraa ;o) Ja koska olen kahden pienen lapsen äiti, niin ainakin haaveilen matkustelusta, hotelliviikonlopuista ja kylpylöistä niin yksin, Miehen, kuin koko perheen voimin. Enemmän kuin mielelläni kertoisin lapsiperheen matkoista muillekin, mikäli siis jossain joskus kävisimme. Ja koska ajelemme paljon moottoritiellä, voisi sponsoriksi käydä myös Destia. Ja luonnollisesti me voitais ottaa vastaan joku ihkauus autokin. Vähän ois hienoo raportoida äidin ja insinöörin kokemuksella uuden auton hienouksista. Mielellään auto sais olla automaattivaihteinen, ilmastoitu ja vakionopeudensäätimellinen. Ja sen verran iso, et sinne mahtuis 6 henkilöä ja rattaat. Ja ruokaahan meillä menee käsittämättömiä määriä. Ihan hirvittää ajatella miten paljon pojat syövät murrosiässä, kun nyt jo ruokamäärät ovat isompia kuin aikuisilla. Et kauppaketjukin kävis. Ja meidän perheemmehän on erään yksityisen lääkäriaseman kanta-asiakas, et mielelläni kehuisin palvelua ihan nimellä, jos hinnasta sovitaan :)

Ja nyt jään odottelemaan sponsoreiden kommenttivyöryä tuonne kommenttilootaan.