Nythän sitä itseasiassa mennään kolmatta päivää, mutta toisesta vasta raportoin. Ja edelleen ollaan herkuttomalla linjalla menty. Tosin eilen käytiin koko perheen voimin Prismassa, ja sen uuvuttamana oli pakko käydä mäkkärissä syömässä. Mutta koska tämä tapahtui ihan ruoka-aikaan, niin en laske tätä herkutteluksi.

Kaupasta tosiaan kannettiin kotiin hedelmiä. Normaalikulutuksessa tuo määrä menis ehkä puolessä vuodessa.. Lisäksi kaupasta kotiutui tähän maidottomaan kokeilun liittyen soijamaitoa sekä kauravalmisteista jogurtintapaista, joita tässä aamukahvin kera maistelen. Soijamaito kahvissa toimii muuten kohtalaisen hyvin. Antaa hieman makeutta. Tuo kauramössö taas on ihan syömäkelvotonta. Joutaa roskiin koko purkki,  meinas laatta lentää.

Toisen päivän fiilikset olivat vielä ankeemmat kun ekan. Janne-pienellä oli vuosisadan huonoin päivä, ja hermoja kiristi siitä johtuen niin äidillä kuin isilläkin. Ja se suklaa olis tullut enemmän kuin tarpeeseen. Mutta ainakin minä pysyin lujana. Päänsärky oli taas infernaalinen, rupesin illalla sitten miettimään, että voisko tällä sokerin syönnin lopettamisella olla jotain osuutta asiaan. Jos Äm:n kommentti tuodon edelliseen postaukseen pitää paikkansa, niin ihan kauhulla odotan miten kamala päivä tästä kolmannesta tulee..

Ja pikkasen kyllä harmittaa, että tää teemakuukausi sattuu laskiaisen kohdalle, kun laskiaispullat ovat vaan niin herkkua. Onni onnettomuudessa on se, että olen ns. pullanirso, eli nuo teollisesti valmistetut pullat ei oikein maistu miltään. Ja täällä meillä päin kun nuo leipomot vielä (virheellisesti) laittavat laskiaispullien väliin mansikkahilloa vadelmahillon sijaan. Anteeksiantamaton virhe. Että suurta menetystä tässä ei tapahdu. Runebergin tortuille en lämpene ollenkaan, joten siinäkään ei sinällään mitään vahinkoa tapahdu.