Paino lähti kesän aikana huimaan nousuun. Kiloja tuli lisää 5. Peilistä vastaan ei todellakaan katso se ihminen jollainen haluan olla. Joten taas on aloitettava alusta. Sokerin ja valkoisen viljan syönnin lopetin eiliseen. Herkkuja saan napsia viikonloppuisin, mutta mieluiten ei. Liikuntaa lisään dramaattiseti. Liityin kuntosalille jäseneksi, ja tavoitteena olisi käydä siellä lyhyitä settejä vetämässä kahdesti viikossa näin ensin alkuun. Pääpaino on siis syömisen tarkkailulla, samalla konstilla pudotin taannoin sen 10 kiloa. Joista nyt siis viisi on tullut takaisin. Liikunnan tarkoituksena on tukea painonpudotusta ja varmistaa se, että urakan päätteeksi päälläni ei roiku löysä nahka.

Laskeskelin eilen illalla, että ensi kesään mennessä, siis toukokuun loppuun, pitäisi maltillisesti pudotettuna olla 17 kiloa kevyempi. Maltillisesti tässä tarkoittaa kahta kiloa kuussa. Koska masennus on lääkeannoksen noston myötä helpottanut otettaan, olen kykenevä tekemään muutakin kuin vellomaan sairauden kourissa. Selvillä vesillä en ole vieläkään, mutta uskon tunnelin päästä löytyvän valoa jahka pääsen sinne saakka.

Ja koska palkkiot motivoivat, suunnittelen tähän vielä palkinto-ohjelman:
  • viiden kilon pudotuksen jälkeen saan ostaa ihan itselleni jotain ihanaa.
  • kymmenen kilon pudotuksen jälkeen palkintona on laavakivihieronta.
  • tavoitteen saavutettuani vuorossa on täydellinen kauneuspaketti, kasvo-, jalka- ja käsihoito.
  • mikäli ajanjakson aikana ylitän tavoitteeni, siitäkin on luvassa palkinto.
Jos täällä joku vielä käy lueskelemassa, minua saa muistuttaa siitä, että pidän kiinni palkinnoistani. Minulla kun tuppaa olla tapana muuttaa palkinto, joka on tarkoitettu omaa hemmotteluani varten ihan joksikin muuksi tai jättää se väliin kokonaan.