Käteni ovat äityneet niin J Ä R J E T T Ö M Ä N kipeiksi, että en pysty edes neulomaan. Loman jälkeen olen neulonut tasan kaksi kerrosta lahjaprojektia. Kun ei pysty, niin ei pysty. Lääkäriin pitäis aika varata, kun eipä kädet rasittamalla ainakaan parane. Tenniskyynärpää vaivaa nyt molempia käsiä.

Pikkusiskon toissajouluisista ranteenlämmittimistä jäi ylitse Wetterhoffin Sivillaa vähän toista vyyhtiä. Olen miettinyt pääni puhki mitä ihmettä ihasta langasta oikein tekisin. Kunnes törmäsin jossain blogissa tähän, Annis-huiviin. Lanka vastaa kutakuinkin paksuudeltaan ohjeen lankaa, ja saattaa ehkä riittää määrällisestikin.

Lisäksi ostamani Novitan silkkivillalanka (cloud tai wind, en nyt muista kumpi) aikoo muotoutua Ullasta bongatuksi Lehmus-huiviksi. Siis heti kun saan tuon lahjaprojektin valmiiksi. Joka tapahtuu siis heti kun saan kädet toimimaan edes jotenkin normaalisti.

Ajattelin myös tutustua Lankuriin, jos uskallan. Olen tähän asti ostellut lisää lankaa aina kun vastaan on tullut jotain superihanaa tai -halpaa. Todellisestä määrästä ei ole mitään hajuakaan. En edes halua ruveta arvailemaan. Mutta jos jotain koittais laittaa ylöskin. Ja Ravelryynkin pitäis kai ehtiä päivittämään tietoja. Ko. sivusto on ilmeisesti suoraan pahuuden ytimessä, sinne kun ei töistä pääse, eikä iltaisin meinaa ehtiä koneelle tekemään kuin ne välttämättömimmät.