Viime yö oli sitten melkoisen helvetillinen äidille. Poika nukkui 5,5h putkeen ihan ilman tassutteluja, söi ja nukkui kaksi tuntia lisää, tassuttelin pojan uneen ja nukkui vielä toiset kaksi tuntia. Äiti sen sijaan valvoi kahteen saakka, kun uni ei yksinkertaisesti tullut. Istuin pimeässä ja itkin väsymystä. Nyt on kamala pelko persiissä, että tämä huono nukkuminen on laukaissut nukahtamisongelmani uudelleen. Ne kun sain tuon masennuksen paranemisen myötä ovat olleet taaksejäänyttä elämää kohta kaksi vuotta. Nyt sitten kammolla odotan ensi yötä, enkä varmana saa unta silloinkaan, kun etukäteen pelkään toista unetonta yötä.

Jannen syöminen on ollut vähän sitä sun tätä viimeiset päivät, ja aloin jo huolestua, mutta eilen illalla ja tänään päivällä syöminen on jo sujunut paremmin. Tosin päiväunet ovat olleet lyhyitä tänään, joten luvassa saattaa olla huono yö.. Alkaa päässä napsumaan, ellei kohta saa kunnolla nukuttua.

Edit klo 18:43: Päiväunet ovat pojalla olleet sitä sun tätä, joten yöstä on odotettavissa KAMALA. Poika nukkuu pätkissä ja saa kamalia itkukohtauksia melkein heti kun nukahtaa. Ja tämä siis ulkona vaunuissa, joissa poika yleensä nukkuu kuin pieni murmeli. Huoh.